"Bilo bi lakše za svijet da preživi bez sunca nego bez Euharistije." - Sv. Padre Pio

Animiranje sv. Misa i klanjanja

Organiziramo i animiramo nedjeljne sv. Mise za mlade i Euharistijska klanjanja s pjesmama i molitvama koje mole mladi u našoj župi sv. Servula Buje zbog potrebe građana za dodatnom molitvom, duhovnim obnovama u našoj sredini s ciljem obogaćivanja i rasta duhovnog života svakoga od nas.

Animirali smo sv. Mise povodom početka vjeronaučne godine, Novogodišnju sv. Misu za mlade s ciljem okupljanja što više mladih sa našeg područja kako bi Novu godinu započeli sa dobrim odlukama, sv. Misu i klanjanje povodom blagdana Uskrsa, Duhova i slično.

Uključujemo se svake godine u duhovno bdijenje “HolyWin – Svetost pobjeđuje!” uoči blagdana Svi sveti koje se održava diljem Hrvatske, animirajući sv. Misu i klanjanje. Odazvali smo se na i poziv Pape Franje organizirajući euharistijska klanjanja za mir u svijetu. 

Zahvalni smo svim svećenicima koji su nas podržali svojom otvorenošću i dostupnošću, te pružili nam mogućnost animiranja sv. Misa i euharistijskih klanjanja.

Knjižice za Euharistijska klanjanja

Imamo tradiciju tiskanja malih knjižica s tekstovima meditacija, molitava i pjesama koje prije početka klanjanja podijelimo župljanima kako bi bolje pratili program i aktivno sudjelovali. Knjižice s klanjanja župljani mogu ponijeti svojim kućama za uspomenu, ali i za osobnu molitvu.