Ove godine na našem HolyWinu 31.10. u Bujama koncert duhovne glazbe održali su grupa Infinitas i Dominik Lučić iz Zagreba u crkvi sv. Servula. Koncert je okupio publiku iz raznih gradova Istre, a organiziran je u suradnji sa župom sv. Servula.

Naši gosti su izveli poznate pjesme duhovnog karaktera, među kojima i obradu pjesme Kad sve utihne za koju su zajedno snimili videospot. Župnik don Marcin Madej je u sredini koncerta održao molitveni nagovor uz pjesmu Blagoslov. Publika je bila oduševljena, a posebice mladi koji su pljeskom i pjevanjem popratili naše izvođače. Hvala od srca našim gostima na predivnom i blagoslovljenom koncertu!

Zahvaljujemo od srca svim donatorima bez kojih ne bi mogli realizirati ovaj koncert: Gradu Buje, Turističkoj zajednici grada Buja, obrtu EMI, Zigante tartufi, OPG-u Keti Radešić Smilović, BICA-TARTUFI, Civitas Bullearumu i župi sv. Servula. Želimo zahvaliti i našim vrijednim mladim volonterima, članovima udruge te svim obiteljima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji ovog koncerta.

Zahvaljujemo i našim svećenicima župniku don Marcinu i kapelanu don Rafaelu na njihovoj otvorenosti i što uvijek podržavaju sve naše inicijative i aktivnosti te čija nam podrška i pomoć puno znače.

Categories: Koncerti, događaji