"Tko pjeva, dvostruko moli" - Sv. Augustin

Naši počeci

Rad naše udruge je od samih početaka prožet duhovnom glazbom. Duhovna glazba pruža mladima da svojim talentima(pjevanjem, sviranjem) prenose poruke mira, ljubavi i nade te tako svjedoče svoju vjeru.
Početak našeg djelovanja obilježen je koncertom duhovne glazbe na dan Velike Gospe kojeg su mladi održali u Bujama uz posebnu gošću poznatu pjevačicu Maju Tadić koja je nastupala po raznim festivalima duhovne glazbe.

Glazbene probe

Održavamo redovite glazbene probe pjevanja i sviranja jednom tjedno(petkom), ali po potrebi i više puta tjedno. Glazbene probe za mlade sastoje se od vokalnih proba i instrumentalnih proba na kojima mladi uče, uvježbavaju i usavršavaju pjevanje i sviranje pjesama duhovnog karaktera. 
Mladi uče tehniku pjevanja i postavu glasa te razvijaju osjećaj za ritam te kako pobijediti strah od javnog nastupa. U grupnom pjevanju surađuju i osluškuju jedni druge te svojim kreativnim idejama doprinos kvaliteti izvedbi pjesama. Stečeno znanje i vještine prezentiraju na mnogobrojnim nastupima.
Instrumenti koje sviramo su klavijatura, violina i udaraljke.

Nastupi

Kroz nastupe mladi prikazuju rezultat svog truda i rada na probama. Nastupili smo na mnogobrojnim koncertima, festivalima, sv. Misama, klanjanjima, vjenčanjima i ostalim prigodama diljem Hrvatske. 

CD duhovne glazbe "Pred tobom"

Povodom naše 5. obljetnice,  snimili smo album duhovne glazbe “Pred tobom” koji sadrži obrade 12 pjesama duhovnog karaktera, od kojih je jedna naša autorska. Radi se o pjesmi „Pred tobom“ po kojoj i CD album dobio naziv. Album je nastao kako bi se zaokružio petogodišnji rad udruge s pjesmama koje smo izvodili. Mladi su sudjelovali u pripremi pjesama i snimanju vokala.
Pročitaj više

CD "Najljepše Božićne pjesme" s Ivanom Bottezarom

2016. godine, u suradnji s pjevačem Ivanom Bottezarom iz Vižinade snimljen je božićni CD album “Najljepše Božićne Pjesme, Le più belle canzoni di Natale” koji je nastao kao plod dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje s pjevačem na raznim koncertima koje smo organizirali. CD se sastoji od 12 božićnih pjesama na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku. 
Pročitaj više