Udruga Otvoreno Srce donosi „Pravila privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama www.otvoreno-srce.hr.  Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako bi ste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Slanjem poruke putem kontakt forme prikupljamo sljedeće podatke: Vaše ime, prezime i email adresu isključivo u svrhu daljnje komunikacije s Vama. Vaši osobni podaci se ne spremaju na web poslužitelj, već se samo proslijeđuju na e-mail komunikaciju.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Udruga se obvezuje čuvati podatke odnosno e-mail adresu koje ste nam pružili u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama (što uključuje treće strane u drugim zemljama i međunarodne organizacije) na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Naše kontakt informacije

Sva vaša pitanja, komentari i zahtjevi u pogledu ovih Pravila zaista su dobrodošli. Možete nas kontaktirati slanjem e-pošte na adresu udrugaotvorenosrce@gmail.com