Lock and electronic printed circuit board with technology style against fiber optic background

Pravila privatnosti

Udruga Otvoreno Srce(Klesarska 26, Buje) donosi „Pravila privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama www.otvoreno-srce.hr.  Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako bi ste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Newsletter

Prijavom na Newsletter  temeljem Vaše privole prikupljamo vašu e-mail adresu koja će biti korištena samo u svrhu slanja naših newslettera i obavijesti o aktivnostima naše udruge. Uvijek se možete odjaviti pomoću linka koji se nalazi u newsletteru. Napominjemo da privolu možete povući u svakom trenutku, no od trenutka povlačenja pa nadalje nećete biti u mogućnosti primati newsletter. Privola se povlači putem opt-out opcije – odjava koja se nalazi u svakom newsletteru nakon čega nećete više primati newsletter. Povlačenjem privole – odjavom s newslettera odnosno opt-out opcijom svi vaši podaci biti će obrisani.

Kontakt forme

Slanjem poruke putem kontakt forme prikupljamo sljedeće podatke: Vaše ime, prezime i email adresu isključivo u svrhu daljnje komunikacije s Vama. Vaši osobni podaci se ne spremaju na web poslužitelj, već se samo proslijeđuju na e-mail komunikaciju.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Udruga se obvezuje čuvati podatke odnosno e-mail adresu koje ste nam pružili u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama (što uključuje treće strane u drugim zemljama i međunarodne organizacije) na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaše ćemo podatke odnosno e-mail adresu koristiti za slanje newslettera sve dok ne povučete povukli privolu – odjava (opt-out) za korištenje u svrhu slanja newslettera ili na neki drugi primjenjivi način (e-mailom). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Naše kontakt informacije

Sva vaša pitanja, komentari i zahtjevi u pogledu ovih Pravila zaista su dobrodošli. Možete nas kontaktirati slanjem e-pošte na adresu info@otvoreno-srce.hr