[:hr]10.12.2016. Održala se promocija božićnog CD albuma ‘MERRY CHRISTMAS Najljepše Božićne Pjesme, Le più belle canzoni di Natale’ koji je nastao u suradnji sa pjevačem Ivanom Bottezarom iz Vižinade kao plod dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje na raznim koncertima koje smo organizirali.

CD se sastoji od 12 božićnih pjesama na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku koje su sastavile voditeljica udruge Erika Barnaba te Dolores Barnaba, koja je ujedno bila i zadužena za kontakt sa Ivanom, dok je za glazbenu interpretaciju pjesama, pripremu zbora i pratećih vokala odgovoran Igor Opačak. CD se pripremao pola godine što uključuje pripremu glazbenih podloga pjesama i vokalista, zbora, te je sniman kod glazbenog producenta Larija Šaina, koji je vrhunski obradio i masterizirao pjesme i snimane vokale te je s obzirom na neiskusnost mladih amatera, producirao visoko-kvalitetni zvuk albuma koji prenosi istinski duh Božića. Prateći vokali i solisti uz Ivana bili su Igor Opačak, Moreno Vidal, Eva Šimec, Erika Puž, Karin Rašić i Ana Lešić. Voditelji večeri bili su Valentina Puž i Ivica Ćošković, dok je za gostoprimstvo i preuzimanje donacija bila zadužena Martina Kozlović.

Cijela večer je bila humanitarnog karaktera. Prikupljale su se donacije(osnovni prehrambeni proizvodi i hig. potrepštine) za najpotrebnije koje smo složili u pakete te ih dostavili potrebitim obiteljima na Bujštini prije Božića. Na promociji su prisutni bili i gradonačelnik grada Buja, Edi Andreašić, dopredsjednica Istarske županije, Giuseppina Rajko, direktor Turističke zajednice, Valter Bassanese, pročelnica konzervatorskog odjela za kulturu Istarske županije, Lorella Limoncin Toth i dvije predsjednice Zajednica Talijana, Adriana Antonini iz Buja te iz Vižinade, Neda Šainčić Pilato. Veliku ulogu u realizaciji ovog projekta ima i Grad Buje iz čijeg se proračuna financirao CD.