Uspješno je završena akcija “Jedan obrok za svako dijete” kojom se infomiralo i prikupljalo donacije za Marijine obroke na štandu tijekom zadnjeg dana održavanja fešte Dani grožđa u popodnevnim satima. Službeno objavljujemo da je prikupljeno 1379,10 kn donacija i da će time biti osigurano 11 djece s toplim obrokom na mjestu obrazovanja svaki dan kroz cijelu školsku godinu!!!
Zahvaljujemo svima vama koji ste posjetili naš štand i pomogli svojim donacijama. Na štandu se uz promotivne materijale mogao pogledati i film Dijete 31 koji prikazuje rad Marijinih obroka. Akciju smo proveli u suradnji s udrugom Marijini obroci iz Zagreba koji su dio međunarodne organizacije Mary’s meals koja pruža djeci jedan dnevni obrok na mjestu obrazovanja te se time privlači kronično siromašnu djecu u učionice, gdje dobivaju osnovno obrazovanje koje im otvara vrata za bijeg iz siromaštva. Organizacija danas dopire do 1.361.586 najsiromašnije djece u 17 zemalja diljem Afrike, Azije, Južne Amerike i Kariba! Njihovo se djelovanje proširilo na čak 199 novih škola i obrazovnih centara.
Hvala još jednom svima koji ste omogućili dnevni topli obrok potrebitoj djeci i ako još netko želi pomoći, može posjetiti web stranicu www.marysmeals.hr gdje može saznati više o tome kako donirati.

Categories: Dobrotvorne akcije