20.09.-04.10. Organizirali smo akciju BAU MIAO Help u suradnji s Lions klubom iz Poreča kojom smo prikupljali donacije(prehranu za pse i mačke, deke i jastuke u dobrom stanju) tijekom 15 dana u Bujama i Poreču. Donacije smo prikupljali na štandu ispred Konzuma u centru Buja dvije subote i tijekom tjedna u našem prostoru i u caffe baru Fantasy.

Zahvaljujemo svima koji su svojom donacijom pomogli akciji te tako pružili bolje utočište 60 pasa, 50 mačaka, 5 patki i 4 goluba koji borave u azilu “Happy End Animal Rescue” u Pazinu. Azil je započeo sa radom prije 8 godina. Prije 3 godine su dobili vodu, što im je znatno olakšalo rad. Na priključak struje još čekaju, ali se nadaju da će i to uskoro biti. Bez struje im je gotovo nemoguće prihvatiti donacije u vidu svježe hrane (ne mogu ih hladiti) i zato su nažalost u velikom gubitku. Rad azila svih ovih godina omogućen je isključivo kroz donacije dobrih ljudi. Azil pruža psima i mačkama lutalicama utočište te ih tako uklanja s ulica što uvelike doprinosi čistoći gradova i sigurnosti građana. Sve životinje azila moguće je udomiti jer su životinje pripitomljene i uredno zbrinute.

U ovu akciju su bili uključeni i mladi naše udruge koji su vrijedno prikupljali donacije na štandu te ih i odvezli u azil.

Categories: Dobrotvorne akcije